Voor Baby zonder Grenzen

Rebecca en Remme
van totaal € 1 (12500%)

Met ons geluk brengen wij ook geluk aan baby’s en hun ouders aan de andere kant van de wereld. Wij ontvangen een nieuw leven, en met jouw bijdrage maak jij een goede start van een nieuw leven in een ontwikkelingsland mogelijk!

Onze zoon Idse is ter wereld gekomen in rijkdom en overvloed. Wij hebben geen speelgoed of kleding meer voor hem nodig. Kom gerust met lege handen op kraamvisite, voel je niet bezwaard! Wil je toch iets geven, misschien kun je dan een donatie overwegen aan Baby’s zonder Grenzen. 

Wat kan Artsen zonder Grenzen doen met je donatie? Hieronder geven zij een paar voorbeelden:

Voor € 2,50 kunnen wij 1 geïmpregneerd muskietennet kopen om mensen tegen malaria te beschermen.

Met € 5,- kunnen wij zo'n 150.000 liter water zuiveren, goed voor 7.500 mensen per dag.

Met € 10,- kunnen we een kit maken voor een veilige (thuis)bevalling voor 1 moeder en haar baby.

Met € 25,- kunnen wij speciale, energierijke voeding kopen om 1 ondervoed kind in 5 weken weer op de been te helpen en te laten aansterken.

Lieve groet, Remme en Rebecca 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.