Silvan voor baby´s zonder grenzen

Silvan Prins
Normal 75c9fb723c6481e95fca9c32bf3455bcdef3d498
from € 250 (200%)
Fundraising page closed

Hoera het is feest bij ons thuis, onze kleine Silvan is geboren!

We zouden het erg leuk vinden als je langskomt om hem te bewonderen. Een kraamkado is natuurlijk vrijblijvend, maar mocht je het overwegen om een kraamkado voor Silvan te kopen, dan zouden we het fijn vinden als je even verder leest.

We zijn trots een gezin van 4 te zijn en twee prachtige zonen te hebben. Drie jaar geleden zijn wij flink verwend met allemaal prachtige kraamkado’s voor Rodin. Speelgoed, lieve kleertjes, gezellige leesboekjes en ga zo maar door. Dit betekent dat we alle belangrijke babyspullen hebben en kunnen gebruiken voor Silvan.

Omdat we weten dat er elders op de wereld minder goede medische hulp is voor zwangere vrouwen en baby’s, vragen we een bijzonder kraamkado; een donatie aan “Baby’s zonder Grenzen”. We hopen op deze manier ons eigen geluk te kunnen delen met gezinnen die in armoede leven. Als je een bijdrage wilt geven kan dat via deze actiepagina, dat mag natuurlijk ook anoniem. Een andere optie is om een envelopje met geld naar ons mee te nemen, dan doneren wij dat voor jullie.

Een idee wat er met jouw donatie gedaan kan worden:
Voor bijvoorbeeld 10 euro kan er een pakket gemaakt worden voor een veilige thuisbevalling, voor 5 euro kunnen er 7500 mensen zuiver water drinken en voor 25 euro kan een ondervoed kindje in 5 weken weer aangesterkt worden met speciale voeding.

Heel veel liefs en hopelijk tot snel!
Tjeerd, Femke, Rodin en Silvan

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.